Tingkatkan kefahaman generasi milenium - UMP, PNC (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
KUANTAN 7 Okt.- Program Jelajah Milenia anjuran Persatuan Alumni Pemimpin Mahasiswa Aspirasi Malaysia (Aspirasi) yang bermula di Perlis pada 26 Ogos lalu sehingga kini mencapai 34,000 peserta khususnya penglibatan golongan muda.