Syor wujud daftar graduan dalam talian - UMP, PNC (Berita Harian Sdn. Bhd., 2017)
Kuala Lumpur: Setiap universiti perlu mewujudkan satu daftar graduan yang mesra pengguna bagi memudahkan orang ramai menyemak kelayakan akademik individu.