Projek 'facelift' ceriakan landskap perkampungan Kuala Pahang - UMP, PNC (Berita Harian Sdn. Bhd., 2017)
Pekan: Lebih 200 sukarelawan menyertai program Gotong Royong Perdana @Facelift D'Kuala untuk membaik pulih rumah penduduk di laluan masuk utama Kompleks Medan Ikan Bakar di perkampungan Kuala Pahang di sini.