Pelbagai lapisan sertai Balloon Run - UMP, PNC (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
KUANTAN 4 Okt. - Sebanyak 850 peserta termasuk kanak-kanak menyertai acara Balloon Run 2017 sempena Hari Jantung Sedunia di Dataran Canselori Universiti Malaysia Pahang (UMP) di Gambang dekat sini.