Empower Boot Camp jana jati diri murid - UMP, PNC (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
PEKAN - Program Empower Boot Camp 2017 memberikan peluang kepada 165 murid terpilih dari daerah Kuantan dan Pekan untuk membina jati diri mereka menerusi aktiviti yang dijalankan sepanjang dua hari satu malam.