UMP amal budaya kerja beretika - UMP, PNC (2017)
Barisan pengurusan yang terdiri daripada pegawai utama, dekan, pengarah dan ketua jabatan Universiti Malaysia Pahang (UMP) diketuai Naib Canselor UMP, Profesor Dato’ Dr. Daing Nasir Ibrahim hari ini menandatangani ikrar bebas rasuah untuk memartabatkan budaya kerja berintegriti yang bebas dari sebarang gejala rasuah dan salah guna kuasa ke arah produktiviti tinggi dan prestasi cemerlang organisasi.