UMP diiktiraf terbaik hasilkan penyelidikan dan inovasi berimpak tinggi - Norhidayah, Mohamad (2017)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) terus meningkat dalam menghasilkan penyelidikan dan inovasi berimpak tinggi apabila berjaya meraih kejayaan demi kejayaan dalam negara dan di peringkat antarabangsa.