Mahasiswa dekati masyarakat dalam Program Pewaris Muda Negara - Anuar, Abdul Aziz (2017)
Seramai 35 orang mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai Program Pewaris Muda Negara Peringkat Negeri Pahang di Kampung Merting Jerantut Pahang anjuran UMP dengan kerjasama Jabatan Penerangan Negeri Pahang.