Fiesta Antarabangsa UMP bakal pamer kebudayaan dan juadah tradisi negara luar - Nur Laila, Afandi (2017)
Penganjuran Program International Fiesta 2017 bertemakan “Communitizing Internationalization” pada 27 hingga 29 Oktober ini di Kompleks Sukan UMP Gambang bakal menggalakkan penyertaan komuniti setempat dalam pelbagai aktiviti melibatkan penyertaan bukan sahaja dalam kalangan pelajar dan staf antarabangsa malahan bersama penduduk setempat.