UMP jalin kerjasama pengurusan Produk MyPride Jabatan Penjara - UMP, PNC (2017)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) melakar sejarah apabila menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) dengan Jabatan Penjara Malaysia dalam pengurusan Produk MyPride iaitu produk yang dikeluarkan oleh pihak Jabatan Penjara Malaysia.