SKY RUN kumpul dana penganjuran Kejohanan UMP Badminton Open 2017 - Siti Sarah, Mohamad Rajimi (2017)
Lebih 1000 orang peserta menyertai acara Sky Run sejauh tujuh kilometer anjuran Kelab Badminton Rasmi Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Pusan Sukan & Kebudayaan universiti ini.