Transformasi digital dalam pembelajaran dan keusahawanan - Mohd Shahri, Mohd Akhir (2017)
Pusat Sumber Pembelajaran & E-Pembelajaran (CIREL) mengadakan “Global Classroom” sebagai salah satu kaedah pembelajaran dan menjurus kepada pendedahan teknologi. Memfokuskan digital transformasi program membabitkan institusi daripada luar negara termasuklah Kansai Universitiy, Jepun dan BINUS University, Indonesia.