Projek CDVisT menang emas dalam IUCEL 2017 - Mohd Shahri, Mohd Akhir (2017)
Projek penyelidikan pensyarah dari Fakulti Sistem Komputer & Kejuruteraan Perisian (FSKKP) bertajuk Curriculum Design Visualization Tools (CDVisT): Facilitating Educators in Designing Well-balanced Responsive Curriculum raih pingat emas dalam penganjuran International University Carnival on E-Learning (IUCEL) 2017 yang diadakan di Universiti Sains Islam Malaysia (USIM) baru-baru ini.