Larian belon memeriahkan Sambutan Hari Jantung Sedunia - Siti Sarah, Mohamad Rajimi (2017)
Bersempena Sambutan Hari Jantung Sedunia 2017 baru-baru ini, Sekretariat Genesis Siswa Sihat (GENESIS) dengan kerjasama Jabatan Hal Ehwal Pelajar & Alumni (JHEPA) Universiti Malaysia Pahang (UMP), Jabatan Kesihatan Negeri Pahang (JKNP), Pusat Kesihatan Universiti UMP dan Kelab Mahasiswa Paya Besar telah mengadakan Majlis Perasmian Penutup Hari Jantung Sedunia dan Pelepasan Ballon Run 2017 bertempat di Dataran Canseleri, UMP Kampus Gambang.