Pembentukan barisan perwakilan kepimpinan baharu MPP UMP - Nur Laila, Afandi (2017)
Majlis Penyerahan Watikah dan Angkat Sumpah Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) Universiti Malaysia Pahang (UMP) sesi 2017/2018 yang berlangsung di Dewan Senat Bangunan Canseleri Tun Abdul Razak Pekan menyaksikan seramai 27 orang perwakilan mengangkat sumpah taat dan setia dalam menjalankan tanggungjawab mewakili lebih 10,000 pelajar UMP di kedua-dua kampus UMP di Pekan dan Gambang.