Kemahiran mencatat nota GFLM bantu pelajar ingat fakta - Shalfarina, Shahriman (2017)
Kemahiran mencatat nota menerusi Kaedah Pembelajaran Format Ghani (GFLM) diajar kepada lebih 300 pelajar Pentaksiran Peperiksaan Tingkatan (PT3) dan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) sekitar daerah Pekan dan Kuantan baru-baru ini. Program yang dianjurkan oleh Wilayah Ekonomi Pantai Timur (ECER) itu melibatkan enam buah sekolah iaitu SMK Seri Mahkota, SMK Tanjong Lumpur, SMK Sungai Soi, SMK Lepar, SMK Dato Mahmud Mat dan SMK Paloh Hinai dan dihadiri oleh pegawai penilaian dari Jabatan pendidikan Negeri (JPNP).