Bengkel Semakan Data Penarafan UI GreenMetric - Hazlina, Faizal (2017)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengadakan Bengkel Semakan Data bagi Penarafan UI GreenMetric melibatkan lebih 30 orang dalam kalangan Ketua Pusat Tanggungjawab (PTJ) dari pelbagai jabatan yang berlangsung di Dewan Banquet Canseleri Tun Abdul Razak Pekan.