Pertukaran pelajar UMP dan University Ningxia erat hubungan baik - Nur Laila, Afandi (2017)
Seramai 20 orang pelajar yang menuntut di Universiti Ningxia, China mengikuti program mobilti pertukaran pelajar (Inbound) di Universiti Malaysia Pahang (UMP) selama satu semester bermula 12 September lalu. Pelajar ditempatkan di Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (FKM) di bawah seliaan Ketua Program Automatif, Dr. Mohd Ruzaimi Mat Rejab.