Tiga adinda Sultan Pahang antara 155 penerima pingat - Zamzurina, Ahmad (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
TIGA adinda Sultan Pahang mengetuai 155 individu menerima darjah kebesaran dan pingat Pahang sempena memuliakan ulang tahun Hari Keputeraan Sultan Ahmad Shah di Istana Abu Bakar di sini hari ini.