Juruteknik juara pertandingan memancing UMP - UMP, PNC (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
PEKAN- Seorang juruteknik berjaya membawa pulang wang tunai RM7,000 selepas ikan temoleh seberat 1.62 kilogram (kg) yang dinaikkan diumumkan pemenang tempat pertama pada pertandingan memancing sempena sambutan Kemerdekaan dan Hari Malaysia, Universiti Malaysia Pahang (UMP) di sini, baru-baru ini.