Santai berbasikal dalam Fun Ride - UMP, PNC (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
KUANTAN - Lebih 100 peserta mengambil bahagian dalam program berbasikal UMP Fun Ride sejauh 40 kilometer anjuran Pusat Sukan Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang berlangsung di UMP Pekan, kelmarin.