Ikan tenggalan 1.62kg jadi juara - UMP, PNC (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2017)
Rezeki saya sudah tertulis apabila hanya selepas dua kali mata kail dibaling ke dalam tasik, ikan tenggalan seberat 1.62 kilogram (kg) menyambar, dalam masa 47 minit selepas pertandingan bermula hadiah tempat pertama bernilai RM7,000 sudah dalam genggaman.