Ambil iktibar pelarian Rohingya - Erma Yusnida, Jusoh (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
KUANTAN- Malaysia pelbagai kaum di negeri perlu mengambil iktibar kejadian menimpa etnik Rohingya di Myanmar sehingga mereka ditindas dan menjadi pelarian.