Ibu bapa disaran pilih pusat tahfiz berdaftar - UMP, PNC (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
KUANTAN - Ibu bapa disaran memilih pusat tahfiz berdaftar kerana ciri keselamatan dan aspek pembelajaran lebih terjamin.