Jom kaki pancing ke Tasik UMP - UMP, PNC (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2017)
Lebih satu tan ikan patin, tilapia merah dan keli menanti peserta yang menyertai Pertandingan Memancing Terbuka di Tasik Universiti Malaysia Pahang (UMP) Pekan hari ini.