Satu tan patin dilepaskan di tasik UMP - UMP, PNC (Berita Harian Sdn. Bhd., 2017)
Lebih satu tan patin, tilapia merah dan keli menanti peserta Pertandingan Memancing Terbuka di Tasik Universiti Malaysia Pahang (UMP) Pekan, Pahang esok (16 September).