UMP anjur pertandingan memancing - UMP, PNC (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
BUAT julung-julung kali, Universiti Malaysia Pahang (UMP) akan menganjurkan Pertandingan Memancing Terbuka di Tasik UMP, Pekan, Pahang esok.