Lebih RM16,000 jadi rebutan di Tasik UMP, Pekan - UMP, PNC (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
Lebih satu tan ikan patin, tilapia merah dan keli menanti peserta yang menyertai Pertandingan Memancing Terbuka di Tasik Universiti Malaysia Pahang (UMP) Pekan, pada 16 September ini. Program sempena sambutan bulan kemerdekaan dan Hari Malaysia itu dianjurkan Pusat Sukan dan Kebudayaan UMP (PSK) dengan kerjasama Pejabat Naib Canselor UMP yang menawarkan hadiah wang tunai lebih RM16,000.