Empower ECER Mahkota bantu pertingkat ekonomi rakyat - Shahrinnahar, Latib (Berita Harian Sdn. Bhd., 2017)
Program Latihan Kemahiran dan Keusahawanan Empower Wilayah Ekonomi Pantai Timur (ECER) Mahkota membantu meningkatkan sosioekonomi rakyat luar bandar terutama yang berpendapatan rendah (B40) untuk keluar daripada kemiskinan.