UMP baik pulih rumah nelayan - Mohd. Shariza, Abdullah (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
LEBIH 300 sukarelawan Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan komuniti setempat membaik pulih serta membersihkan rumah penduduk di sekitar Kampung Kuala Pahang dalam program Gotong-Royong Perdana @ Facelift D'Kuala di sini, baru-baru ini.