Pertandingan memancing sempena Bulan Kemerdekaan, Hari Malaysia di tasik UMP - UMP, PNC (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
KUALA LUMPUR 12 Sept.- Sempena bulan kemerdekaan dan Hari Malaysia, Universiti Malaysia Pahang (UMP) di Pekan, Pahang, mengambil inisiatif menganjurkan pertandingan memancing pada Sabtu ini di tasik universiti itu.