Warga UMP digalak hasil banyak produk inovasi - UMP, PNC (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
KUANTAN - Warga Universiti Malaysia Pahang (UMP) digalak menghasilkan lebih banyak produk inovasi ke arah menjadikan institusi pengajian tinggi itu sebagai hab penciptaan teknologi terkemuka di negara ini.