Periuk pengacau automatik mudahkan masak daging - UMP, PNC (Berita Harian Sdn. Bhd., 2017)
Kuantan: Program ibadat korban sembilan ekor lembu dan aktiviti memasak di Universiti Malaysia Pahang (UMP) kali ini dipermudahkan menerusi inovasi ciptaan periuk dilengkapi alat pengacau automatik.