Santai berbasikal semarakkan Hari Malaysia - Norhidayah, Mohamad (2017)
Lebih 100 orang mengambil bahagian dalam program berbasikal UMP Fun Ride sejauh 40 km anjuran Pusat Sukan Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang berlangsung dari UMP Pekan ke sekitar bandar Pekan.