Sambutan Hari Malaysia Peringkat Negeri Pahang meriah - Siti Sarah, Mohamad Rajimi (2017)
Lebih 4,000 pengunjung berbilang kaum hadir memeriahkan sambutan Hari Malaysia Peringkat Negeri Pahang 2017 anjuran Jabatan Perpaduan Negeri Pahang yang berlangsung di Kompleks Sukan Universiti Malaysia Pahang (UMP) Kampus Gambang baru-baru ini.