Tambah baik penguasaan pelajar dalam subjek Sains - UMP, PNC (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
KUANTAN - Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Jabatan Pendidikan Negeri (JPN) Pahang dan Kelab GoGoGreen negeri bekerjasama menjayakan Kem Saintis Muda 2017 dalam usaha menambah baik penguasaan pelajar dalam Sains.