Beranikan diri memandu 270km hantar anak - UMP, PNC (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
KUANTAN- Meskipun tidak pernah memandu di luar bandar Seremban, seorang pekerja kedai cuci kenderaan, Azad Mohd. Ismail, 43, tetap memberanikan diri memandu sejauh 270 kilometer dari Negeri Sembilan untuk menghantar anak sulungnya mendaftar di Universiti Malaysia Pahang (UMP) di sini semalam.