We Love We Care anak yatim tsunami Aceh - UMP, PNC (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
DALAM merealisasikan hasrat universiti terhadap memasyarakatkan teknologi, Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Perbadanan Kemajuan Pertanian Pahang (PKPP) dan Persatuan Wanita UMP (Matahari) menjalankan Program Misi Kemanusiaan We Love We Care dengan membantu masyarakat dan anak-aank yatim serta miskin yang tinggal di Rumah Kebajikan Nurul Dayah Banda Aceh, Indonesia.