Tiga fakulti UMP capai kebolehpasaran graduan - Mohd. Shariza, Abdullah (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
TIGA fakulti Universiti Malaysia Pahang (UMP) mencapai peratusan tertinggi dalam kebolehpasaran kerja graduan sepanjang tahun lalu, hasil keberkesanan pelbagai usaha dan langkah yang diambil universiti tersebut.