Cipta alat bio maklum balas - Norawazni, Yusof (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
KUANTAN- Seorang pensyarah dari Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya membangunkan satu inovasi iaitu alat bio maklum balas yang mampu mengetahui tahap tingkah laku, perasaan dan fisiologi manusia dengan mengukur denyutan nadi.