Kembara Waqaf Merdeka 60 meriahkan bulan kemerdekaan - UMP, PNC (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
PEKAN- Universiti Malaysia Pahang (UMP) tidak ketinggalan untuk turut serta memeriahkan sambutan bulan kemerdekaan Ogos ini, sebagai satu manifestasi semangat sayangkan negara.