Bermotosikal semarakkan Hari Kebangsaan - UMP, LIB (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
PEKAN 15 OGOS- Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan konvoi bermotosikal selama 60 jam melalui negeri-negeri di Semenanjung sebagai inisiatif menyemarakkan sambutan Hari Kebangsaan Ke-60.