Optimis jayakan modul PLKI - Erma Yusnida, Jusoh (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
KUANTAN - Universiti Malaysia Pahang (UMP) optimis mampu menjayakan Program Latihan Kemahiran Industri (PLKI) Rangkaian Rel Pantai Timur (ECRL) selepas dilantik menjadi universiti yang bertanggungjawab membangunkan modul yang disediakan.