3,600 graduan dipilih ikuti program PKLI-ECRL - UMP, LIB (Berita Harian Sdn. Bhd., 2017)
Kuantan: Seramai 3,600 lulusan ijazah sarjana muda, diploma dan sijil kemahiran dalam bidang kejuruteraan awam, mekanikal dan elektrik akan dipilih mengikuti Program Latihan Kemahiran Industri Laluan Rel Pantai Timur (PLKI-ECRL).