Juruteknik bawa pulang RM7000 juara Pertandingan Memancing Terbuka UMP - Nor Salwana, Mohammad Idris (2017)
Seorang juruteknik dari Mercedes-Benz Malaysia Sdn Bhd, Mohd Khairi Hisyam Othman, 32, muncul juara dalam Pertandingan Memancing Terbuka Universiti Malaysia Pahang (UMP) setelah berjaya mendaratkan ikan Tenggalam seberat 1.62 kilogram sekaligus membawa pulang hadiah wang tunai RM 7000 di Tasik UMP Pekan kelmarin.