Projek Facelift UMP ceriakan kampung Kuala Pahang - Nur Laila, Afandi (2017)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan Gotong Royong Perdana @Facelift D’Kuala bagi membaik pulih rumah-rumah penduduk yang berada di laluan masuk utama ke Kompleks Medan Ikan Bakar yang terletak di Perkampungan Kuala Pahang.