Alumni UMP jurutera tani - UMP, PNC (2017)
Minat dalam bidang pertanian sejak kecil membolehkan lepasan graduan Universiti Malaysia Pahang (UMP), Muhsin Khalid, 22 tahun yang berkelulusan Diploma Kejuruteraan Kimia dan Sumber Asli menceburkan diri dalam bidang pertanian dengan mengusahakan ladang sayur-sayuran di Kg. Rusa Pekan Pahang.