Alumni UMP kumpul dana hulur sumbangan buat asnaf dan fakir miskin - Siti Safiah, Mohamed Ramli (2017)
Sebanyak RM 11,200 berjaya dikumpul pihak Persatuan Alumni Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Jabatan Hal Ehwal Pelajar dan Alumni (JHEPA) hasil sumbangan infak, sedekah dan derma daripada staf universiti, syarikat dan orang perseorangan dalam menjayakan program Ziarah Prihatin Aidiladha 2017 baru-baru ini.