Mahasiswa dituntut cipta kecemerlangan - UMP, PNC (2017)
Mahasiswa universiti dituntut memaknakan kehidupan kampus dengan mengejar kecemerlangan dalam membina keunggulan peribadi, pengajian dan cita-cita kerana universiti adalah tempat semaian membentuk intelektualisme diri untuk menjadi insan yang boleh berbakti untuk agama, bangsa dan negara.