UMP terima 2007 mahasiswa baharu mendaftar - UMP, PNC (2017)
Seramai 2007 mahasiswa baharu mendaftar pada hari pertama program pendaftaran bagi mengikuti program pengajian peringkat Ijazah Sarjana Muda mulai Sesi 2017/2018 pada kali ini yang berlangsung serentak di Kompleks Sukan UMP Gambang dan Pusat Aktiviti Pelajar UMP Pekan baru-baru ini.